Rosé Gouden Sieraden

Rosé gouden sieraden vind ik altijd erg speciaal. Vaak kun je kiezen uit gouden of zilveren sieraden, maar niet uit rosé gouden sieraden. Jewellery by Sophie heeft wel een aantal rozé kleurige sieraden. Niet alle sierden kun je ook kopen in het rosé, maar wel een aantal armbanden en oorbellen. Bijvoorbeeld deze mooie oorbellen, dit zijn echt mijn favoriete oorbellen en ik vind het dan ook een musthave voor iedereen.

De oorbellen zijn gemaakt van rosé vergulde oorhaken met daarin een Swarovski steen bevestigd. Onder de oorhaak hangt een opengewerkt blad van rosé verguld goud. Daar weer onder hangt een schelp parel. Allemaal mooie materialen, waardoor de oorbellen lang mee kunnen gaan. Als je ze maar goed verzorgt, laat de oorbellen niet in contact met water komen en vermijd parfum en haarsprays. Dit is heel belangrijk, spay altijd parfum op voordat je sieraden aandoet. Voor geen enkel sierraad is parfum of haarlak goed.

Ik draag deze oorbellen graag met een kanten top in beige. Dit laat de oorbellen er extra uitspatten! Door de parel passen deze oorbellen heel mooi bij beige of witte kleding stukken. Voor een avondje uit kun je deze oorbellen ook mooi combineren met een jurkje, je zult zeker stralen.

 

jewellery