Zilver Kettingen

Zilver kettingen kun je kopen op de webshop van Jewellery by Sophie! Deze webshop heeft unieke sieraden die allemaal handgemaakt zijn. Dit sieraden merk is vrij nieuw, maar opkomend. De sieraden worden nu al verkocht in twee winkels, waar deze verkooppunten zijn kun je vinden op de webshop bij verkooppunten.

Wil jij dat Jewellery by Sophie bij jou thuis komt, ook dit kan! Bij een feestje kun je Jewellery by Sophie aan huis laten komen. De sieraden zullen dan gepresenteerd worden en dan kan iedereen kijken en eventueel uitleg krijgen bij de sieraden. Wil jij bijvoorbeeld weten wat het materiaal is van bepaalde sieraden? Wil je een ketting passen? Dit kan allemaal! Je kunt dan alle sieraden van dichtbij bekijken en het is mogelijk om bepaalde wensen door te geven om een sierraad op maat te maken. En heb je nog sieraden die gerepareerd moeten worden, bijvoorbeeld van een ander merk, ook dit kan Jewellery by Sophie voor je doen.

Al bij een klein aantal mensen kun je dit organiseren, bijvoorbeeld een etentje met vriendinnen! Zo maak je van een etentje een leuke lady’s night, die niemand zal vergeten.

 

Veer zilver