Over Ons

UNIEK EN HANDGEMAAKT

Jewellery by Sophie zijn unieke handgemaakte sieraden. In de sieraden van Jewellery by Sophie wordt stijl en vakmanschap gecombineerd. De sieraden worden gemaakt in Nederland. De collectie van Jewellery by Sophie wordt met veel zorg samengesteld aansluitend bij de stijl van het merk.

MATERIALEN

Voor de sieraden van Jewellery by Sophie worden alleen de beste materialen gebruikt, wat zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit. Jewellery by Sophie werkt veel met verguld goud, verguld rosé, sterling zilver, zoetwaterparels en edelstenen. De sieraden van Jewellery by Sophie zijn altijd nikkel vrij.

ONTWERPSTER

De ontwerpster van de sieraden is Sophie de Regt. Sophie heeft altijd al een grote passie gehad voor sieraden, wat tot uitdrukking komt in haar eigen lijn: Jewellery by Sophie. Door de juiste kleuren te combineren met mooie materialen creëert zij sieraden met een luxe uitstraling.

CUSTOM MADE

Omdat de sieraden van Jewellery by Sophie met de hand worden gemaakt kunnen de sieraden ook naar wens worden aangepast. Wil je bijvoorbeeld een andere lengte voor oorbellen of een ketting, wil je een ander oorhaakje bij bepaalde oorbellen of een andere kleur steen? Laat het Jewellery by Sophie weten door een e-mail te sturen naar: info@jewellerybysophie.nl en Jewellery by Sophie kan, in overleg, aan jouw wensen voldoen. Hieraan zitten geen extra kosten verbonden, alleen de eventuele meerprijs van bijvoorbeeld een duurdere steen. Zo kun je naar wens je sieraden customizen!

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over het merk Jewellery by Sophie? Volg dan de blog van Jewellery by Sophie. Of volg ons op Facebook en Instagram.

Geef een reactie