Nieuwe ontwerpen Sieraden

Geregeld komen er bij mij ineens nieuwe ideeën voor sieraden naar boven. Veel mensen vragen mij waar ik de inspiratie vandaan haal, maar dat weet ik niet goed. Ik kijk niet op speciale websites, beurzen, enzovoorts. Eigenlijk komen er heel vaak ideeën in mij op, ik maak een selectie uit alleen de leukste ideeën. Anders zou de collectie van Jewellery by Sophie veel te groot worden.

Vaak zie ik een mooie steen en dan weet ik dat ik daarmee een sieraad wil maken. Zo ook bij deze ketting. Ik zag de mooie hartvormige Swarovski steen en ik wist: die moet in de collectie komen! Ik heb er een ketting van gemaakt en deze draag ik nu zelf. Ik test namelijk alle producten eerst zelf, voordat ze online komen. Zo weet ik bijvoorbeeld of het sieraad gemaakt is van de juiste kwaliteit en ik kijk of er nog iets moet worden aangepast.

En ik moet zeggen: Dit kettinkje met hartje bevalt mij er goed. Dus deze komt binnenkort ook voor jullie online!

 

photo 1