Oorbellen Handgemaakt

Deze handgemaakte oorbellen zijn echte eyecatchers! Alle sieraden van Jewellery by Sophie zijn handgemaakt in Amsterdam. Ook deze prachtige gouden oorbellen. De oorbellen passen perfect in de trend van nu: goud! De oorbellen zijn lekker groot en opvallend en daar houden wij weleens van.

Deze oorbellen zijn zeer geschikt voor een festival look. Draag de oorbellen naar jouw favoriete festival met een jeans broekje met schuren, een basic t-shirt als top en Allstars. Meer heb je niet nodig als je deze oorbellen draagt. Met wat zou jij deze oorbellen het liefst dragen?

Ik draag deze oorbellen ook heel graag naar een festival of een feestje. De oorbellen zijn zeer licht in gewicht, wat heerijk is tijdens het dragen. Je kunt dus gewoon dansen en springen met deze oorbellen zonder dat je de hele tijd van die zware oorbellen voelt trekken aan je oren. Terwijl de oorbellen toch lekker groot zijn, perfect dus.

Ben jij niet zo een groot fan van goud? De oorbellen zijn er ook in de kleuren rosé en zilver. Er is dus voor iedereen een bijpassende kleur van deze oorbellen. Weet jij al welke kleur het beste bij jou past?

Oorbellen Gouden Rondjes Nieuw2