Webshop Oorbellen

De webshop voor oorbellen is Jewellery by Sophie. Hier koop je mooie sieraden zoals: oorbellen, armbanden, kettingen en ringen.

Ik hou van sieraden, sieraden is echt mijn passie. Daarom ben ik deze sieraden lijn ook begonnen. Het begon allemaal omdat ik sieraden voor mijzelf begon te maken. Ik had lang zomervakantie en ben toen van alles gaan maken. Ik poste dit op Facebook en kreeg veel leuke reacties. Zo ben ik sieraden voor vriendinnen gaan maken, kennissen en uiteindelijk kwam er ook opdracht van mensen die ik eigenlijk niet ken. Langzaam werd Jewellery by Sophie steeds groter. Tijdens mijn school, TMO: Fashion Management kon ik mij niet volledig richten op de sieraden omdat ik nog een scriptie moest schrijven voor mijn afstuderen.

Nu ik ben afgestudeerd gaat al mijn aandacht naar de sieraden en hierdoor is het ook een stuk groter geworden. Ik had lang gewacht op een webshop, dit was mijn droom en na het afstuderen heb ik die droom verwezenlijkt. De webshop is er inmiddels en hier ben ik natuurlijk erg blij mee. Ik hoop jullie ook natuurlijk! Voortaan kan iedereen heel gemakkelijk de handgemaakte sieraden van Jewellery by Sophie online shoppen. Je betaald via IDeal en ik stuur de sieraden naar je op. Veel shop plezier!

 

10255309_519771601462773_3757190431237917869_o