Rosé Gouden Sieraden

Groot fan ben ik van rosé gouden sieraden. Eens iets anders dan zilveren of gouden sieraden. Ik vind het mooi om rosé kleurige sieraden te combineren met zilveren en gouden sieraden, dat kleurt mooi bij elkaar.

Deze ‘you’re so lovely’ zijn mijn favoriet! De naam van deze oorbellen zegt eigenlijk al genoeg. De parels zorgen ervoor dat je deze oorbellen met alles kunt combineren. Met wat zou jij deze oorbellen combineren? Chic of juist casual? Ik draag ze graag met een witte blouse, kanten shirt of een wit jasje. Dat past mooi bij de parels. En dan het liefst een gescheurde spijkerbroek en sleehakken. Dat maakt het geheel wat minder netjes. Of gewoon slippers of sneakers natuurlijk.

De oorbellen zijn gemaakt van rosé vergulden oorhangers, met daarin Swarovski stenen. De steentjes schitteren mooi in het zonlicht. Het opengewerkte blad is ook van rosé verguld goud. Daaronder hangt een schelp parel. Deze oorbellen zijn er ook in het zilver. Dan zijn de oorhaken van rhodium gemaakt en is het opengewerkte blad verzilverd. Alle sieraden bij Jewellery by Sophie zijn nikkel vrij, dus geen zorgen voor allergieën.

Oorbellen Parel en Rose Blad2