Goud Sieraden Kopen

Sieraden in goud kun je kopen bij de webshop van Jewellery by Sophie. Dit merk staat voor handgemaakte sieraden van een goede kwaliteit. Alle sieraden worden gemaakt in Nederland met de hand door de eigenaresse. Dit maakt de sieraden speciaal en hierdoor zijn de sieraden onderscheidend van alle andere aanbieders. Voor de sieraden worden mooie materialen gebruikt. Een kleine greep uit de materialen die gebruikt worden: natuursteen zoals Quartz en Jade, zoetwaterparels, Swarovski stenen, verguld goud en Sterling zilver.

Deze oorbellen zijn ook uit de collectie van Jewellery by Sophie. Ze zijn gemaakt van goud vergulde oorhaken en en goud vergulde rondjes. Deze gouden eyecathers zijn een echte musthave. De oorbellen zijn van een licht gewicht materiaal, wat fijn is tijdens het dragen. De oorbellen hebben twee rondjes die met een klein ringetje aan elkaar zijn bevestigd. Hierdoor draaien de rondjes los van elkaar wat voor een leuk effect zorgt. Ik draag deze oorbellen heel graag door het lichte gewicht en je kunt deze oorbellen zowel casual als chic dragen. Maak je festival look af met deze oorbellen voor een casual look. Maar heb jij een feestje? Ook dan kun je de oorbellen goed dragen, met een chic jurkje bijvoorbeeld en een stel mooie pumps. Een hele avond dansen is ook geen probleem met deze oorbellen, want de oorbellen zijn zo licht in gewicht.

De oorbellen komen ook in de collectie in de kleur zilver en rosé goud. Helaas laat dit nog even op zicht wachten, maar shop tot die tijd online.

Oorbellen Gouden Rondjes Nieuw2