Gouden Oorbellen Kopen

Gouden oorbellen kopen? Dat doe je bij Jewellery by Sophie! Groot fan ben ik van deze grote gouden oorbellen. De oorbellen zijn gemaakt van goud vergulde oorhaakjes met twee van goud vergulde rondjes. De oorbellen zijn groot, maar nog steeds super licht in gewicht, daardoor zijn de oorbellen heel fijn om te dragen.

Hoe zou jij deze oorbellen het liefst combineren? Ik draag deze oorbellen echt op heel veel manieren. Je kunt ze gemakkelijk met casual kleding dragen, omdat de oorbellen zo licht in gewicht zijn is het geen probleem om de oorbellen een hele dag te dragen. Ik kocht namelijk vaak grote oorbellen, omdat ik op de een of andere manier juist de grote oorbellen altijd het mooiste vond. Maar als ik de oorbellen dan thuis ging uitproberen kwam ik er achter dat de oorbellen veel te zwaar waren en dat ik ze nog niet eens een uur in kon houden. Dat zul je met deze oorbellen niet hebben! De casual look: een jeans, het liefst met gaten, een basic t-shirt en sleehakken of slippers. Maar deze oorbellen zijn ook perfect als je een avondje wilt schitteren. Draag ze met een mooie jurk, je mooiste pumps en je haar opgestoken. Ik weet zeker dat je complimenten zult krijgen!

Oorbellen Gouden Rondjes Nieuw2