Schakelarmband Zilver Dames

Deze schakelarmband in zilver voor dames is een echte musthave! De armband is met de hand gemaakt, net zoals alle sieraden van Jewellery by Sophie.

De armband heeft een klaver steentje in het midden, daarom heet de armband ook de ‘lucky bracelet’. De steen is een natuursteen en met de hand geslepen tot een klaver vorm. De naam van de natuursteen is quartz. De schakelketting van deze armband is verzilverd. De armband is online te koop op de webshop van Jewellery by Sophie. Je kunt kiezen uit maar liefst vijftien kleuren, maar ik ben fan van deze donker bruine steen. Hij past mooi bij de kleding die ik meestal draag. Ook kun je de armband in het goud kopen. Je kunt de armband op drie plaatsen vast zetten, doormiddel van de kleine ringetjes aan het einde. Hierdoor past de armband voor vrijwel iedereen!

Wil je de armband toch liever even passen? Ga dan naar één van de verkooppunten van Jewellery by Sophie. Er zijn op dit moment twee verkooppunten in Nederland en die zijn beiden gevestigd in Zeeland, één in Goes en één in Kortgene. Dit omdat ik uit Zeeland kom. Dus woon je niet in de buurt? Shop dan gewoon online!

Klaver Bruin Zilver