Leren Dames Armbanden

Bij Jewellery by Sophie verkopen ze mooie leren dames armbanden. Deze armband is daar één van. Deze handgemaakte armband wordt twee keer om de pols gewikkeld en dan kan de armband gesloten worden met een karabijn sluiting. Er hangen drie bedels aan deze armband die kunnen verschuiven over het leer. De bedels zijn een hart, een kruis en een anker. Deze bedels staan samen voor hoop, geloof en liefde.

Deze armband is een echte musthave, zeker voor de mensen die houden van leren accessoires. De armbanden kun je met veel combineren en kunnen zowel in de winter als in de zomer perfect gecombineerd worden. De armband is er namelijk in maar liefst zes kleuren. De zwarte, bordeaux en de karamel kleuren kunnen perfect in de winter gedragen worden en de pastel kleuren: roze, oranje en beige zijn heel goed te combineren in de zomer. Maar je kunt ze natuurlijk ook het hele jaar dragen.

Ik vind deze bordeaux rode kleur heel erg mooi. Het met de hand gestikte leer is van zeer goede kwaliteit. Jewellery by Sophie controleert elk stuk leer. Soms zitten er fouten in het leer, omdat het met de hand wordt gestikt, maar dit leer haalt Jewellery by Sophie eruit. Alleen het beste is goed genoeg!

Leren armband bordeaux dubbel zilver