Armband Kopen Online

Een armband kopen online doe je bij Jewellery by Sophie. Een webshop voor handgemaakte sieraden. De sieraden zijn lekker exclusief, omdat alles met de hand wordt gemaakt en Jewellery by Sophie heeft een kleine collectie. De collectie wordt regelmatig aangepast en dan worden er ook kleuren of modellen uit de collectie gehaald. Hierdoor is de collectie altijd up to date.

Deze stoere leren armband is een echte musthave voor iedereen. De armband is gemaakt van hand gestikt echt leer en Europese Design Quality details in goud. Deze armband is er ook in het zilver. De armband wordt twee keer rond de pols gewikkeld en dan kun je de armband sluiten met een grote karabijn sluiting. Er hangen drie bedels aan de armband die kunnen verschuiven. Een hartbedel, kruisbedel en ankerbedel. Deze drie bedels staan samen voor: hoop, geloof en liefde. Dit maakt het extra leuk om deze armband cadeau te doen! Geef de armband aan iemand die speciaal voor jou is. En als je de armband online koopt krijg je de armband geleverd in een mooi organza zakje met lintje. Je hoeft hem dus niet meer in te pakken!

Wil je deze armband liever in een andere kleur? Dat kan ook! Hij is er ook in: bordeaux, karamel, pastel roze, pastel oranje en beige.

Leren armband zwart dubbel