Echt Zilveren Sieraden

Jewellery by Sophie verkoopt echt zilveren sieraden. Een sieraden merk uit Amsterdam waarbij alles met de hand word gemaakt. Ze verkopen oorbellen, armbanden, kettingen en sinds kort ook ringen.

De ringen zijn gemaakt door een goudsmid uit Amsterdam. De ringen zijn honderd procent massief 925 sterling zilver. Er zijn drie modellen ringen te koop. Het model met de tekst ‘love’ zoals op de foto is mijn favoriet. Een ander model is een ring met een infitity teken, zoals gezien in sieraden bij vele beroemdheden. En een ring met een kruis. Ook erg populair in de modebranche en veel gezien.

De ringen zijn allemaal gemaakt in ringmaat 16. Dit is een veel gedragen maat, de meeste mensen passen deze maat wel om één van hun vingers. Ik heb bijvoorbeeld hele kleine vingers, maar daarom draag ik de ring om mijn middelvinger. Past perfect! Erg leuk is het om deze ringen met elkaar te combineren, zo draag ik graag ook nog de ‘cross the line’ ring, met het kruisje.

En heb je een cadeautje nodig? Dan zijn één van deze ringen super origineel! Geef bijvoorbeeld de infinity ring aan je beste vriendin als teken voor jullie oneindige vriendschap, wat dat is waar de ring voor staat. Shop de ringen online op www.jewellerybysophie.nl

Love ring