Gouden Armband Kopen

Een gouden armband kopen doe je bij Jewellery by Sophie. Je kunt online shoppen bij dit merk dat sieraden met de hand maakt, of shoppen bij één van de verkooppunten.

Deze armband met goud verguld kettinkje heeft een druppelvormige steen in het midden. De steen is een natuursteen en de naam van de steen is Dyed Jade. Ook het slotje van de armband is van verguld goud. Ik draag deze armband graag in combinatie met andere sieraden. Dat kan ook makkelijk, want het armbandje is heel subtiel dus je kunt er lekker mee mixen en matchen. Draag de armband bijvoorbeeld naast je horloge. Ik draag zelf een gouden horloge van Guess, waar ik nog altijd heel blij mee ben, want de sieraden van Jewellery by Sophie draag ik er altijd bij. Voor de zomer is het leuk om er nog meer gekleurde armbandjes bij te dragen. Bijvoorbeeld een fel gekleurd vriendschap armbandje of andere gevlochten armbandjes in felle kleuren. Alle armbanden samen zorgen ervoor dat ik een lekker zomers gevoel krijg. Zeker door de mooie kleur van de steen van dit armbandje, turkoois. Het doet mij denken aan de zee in een warm land. Lekker aan het strand. Waarvan ga jij dromen?

Dyed Jade Turquoise Goud