Zilver Armbanden Dames

Deze zilver armbanden voor dames is nieuw binnen de collectie van Jewellery by Sophie. Eerst poste ik een foto van deze armband op de Facebook pagina van Jewellery by Sophie en vroeg wat jullie van de armband vonden. Ik kreeg veel leuke reacties en op de vraag of de ‘bangle’ armband in de collectie moest komen, kreeg ik vaak een JA te horen!

Niet veel later werden de bangle armbanden dan ook in de collectie opgenomen. Maar in eerste instantie was alleen de gouden en de rosé gouden versie online te koop. Op de zilveren versie hebben we langer moeten wachten. Maar nu eindelijk is ook de zilveren armbandje online en is de set compleet. Je kunt de armbanden dan ook super leuk met elkaar combineren. Draag alle drie de kleuren gewoon bij elkaar. Of draag deze armband in combinatie met één van de andere armbanden van Jewellery by Sophie. Je kunt de armband natuurlijk ook goed bij je horloge dragen.

De armbanden zijn gemaakt van een Europese Design Kwaliteit, in het midden is een mooie Swarovski Element geplaatst. En de prijs is ook nog leuk voor een handgemaakt sierraad: €29,95. Shop de armbanden online!

 

Armband Zilver schuin