Sieraden Armband

Laatst zocht ik een mooie sieraden armband. Ik vond deze beauty op de webshop van Jewellery by Sophie! Een leuke webshop vol echte musthaves. Dit subtiele armbandje is mijn favoriet. Je kunt het armbandje heel leuk mixen en matchen met andere sieraden. Bijvoorbeeld naast je horloge en een gouden slavenarmband. Alle sieraden op de webshop zijn handgemaakt, dat maakt het extra leuk. En je zult ook niet zo snel mensen met precies dezelfde sieraden tegenkomen. Want die sieraden zijn heel exclusief. De modellen worden regelmatig vernieuwd en voor sommige sieraden geldt: op is op.

Het armbandje is gemaakt van een goud verguld kettinkje, goud verguld slotje en een Dyed Jade steen. Dat is een natuursteen. De armband is op drie plaatsen vast te zetten zodat hij ook nog eens voor bijna iedereen past. Ideaal dus. Bij dit armbandje kon je ook bijpassende oorbellen kopen. Zo kun je dus een mooi setje maken, maar je kunt de sieraden ook prima los van elkaar dragen.

De webshop had heel veel van dit soort subtiele armbandjes. Veel met een lief klaver steentje. Die vind ik ook erg leuk! Het steentje is dan ook een natuursteen, maar dan een hand geslepen Quartz. Shoppen dus!

Dyed Jade Roze Goud