Online Armbanden

Online armbanden aan het zoeken? Mooie armbanden vind je bij Jewellery by Sophie. Deze webshop verkoopt handgemaakte, unieke sieraden. Het merk, gevestigd in Amsterdam, is opkomend. Het merk verkoopt oorbellen, armbanden, kettingen en ringen.

Bijvoorbeeld deze mooie leren armband is van het merk afkomstig.Deze armband wordt twee keer rond de pols gewikkeld en dan met een grote karabijn sluiting vast gezet. De armband is gemaakt van met de hand gestikt zacht leer en details in een Europese Design Kwaliteit. Aan de armband hangen drie bedels die kunnen verschuiven over het leer voor een leuk effect. De bedels zijn een hart, een kruis en een anker. Deze bedels staan samen voor hoop, geloof en liefde. De armband is dus niet alleen leuk om te zien, maar heeft ook nog een leuke betekenis.

De armband is er in zes verschillende leer kleuren. De kleuren zijn:  bordeaux rood, zwart, karamel, beige en twee pastal kleuren: roze en oranje. Ben je fan van een speciale kleur! Twijfel dan niet te lang, want voor sommige kleuren geldt: op is op. Het leer is exclusief en dus niet meer te koop. Wanneer sommige kleuren zijn uitverkocht, komen er weer nieuwe kleuren. Ook is de armband er met zilveren details.

 

Leren armband beige dubbel