Gouden Kettingen Kopen

Deze gouden ketting is een van mijn favoriete kettingen! Deze mooie ketting met een klein sterretje is zo mooi omdat hij zo subtiel is. De ketting is van het merk Jewellery by Sophie, een merk met unieke, handgemaakte sieraden.

Subtiele kettingen zoals deze zijn veel gezien bij beroemdheden. Bijvoorbeeld bij de mooie Doutzen Kroes, Kate Moss en Kate Hudson. Deze beroemdheden werden gezien met een subtiel kettinkje met een hart bedel, sterretje of letter.

Wil jij ook zo een subtiel kettinkje? Deze kun je shoppen bij Jewellery by Sophie. Jewellery by Sophie verkoopt verschillende subtiele kettingen met verschillende bedels. Een sterretje, zoals deze, maar ook een hartje van Swarovski of een wishbone. De kettingen hebben allemaal dezelfde lengte, maar je kunt de ketting op drie verschillende lengten vastzetten. Hierdoor zal de ketting voor iedereen goed passen en zit er voor iedereen een juiste lengte bij.

De ketting is gemaakt van verguld goud. Ook het sterretje is gemaakt van verguld goud, daarbij zijn er zes kleine kristal steentjes in het sterretje geplaatst. Deze ketting is ook de koop in het zilver. Dat geldt voor alle kettingen van Jewellery by Sophie. Je kunt altijd kiezen uit een zilveren of een gouden ketting. Shop ze op de webshop!

 

 

Sterretje