Gouden Hart Ketting

Ben je op zoek naar leuke, unieke juwelen gemaakt van hoogwaardige materialen? Dan kan ik je wel een leuke webshop aanraden. Laatst ontdekte ik Jewellery by Sophie en was meteen enthousiast door hun aanbod en visie. Jewellery by Sophie zijn handgemaakte, in Amsterdam vervaardigde pareltjes van juwelen. De ontwerpster – Sophie de Regt – is nog bijzonder jong maar heeft nu al van dit merk een succes gemaakt. Doordat ze met hoogwaardige materialen werkt en zowel passie als talent voor het ontwerpen heeft, komen haar juwelen volledig tot zijn recht.

In de webshop vind je een mooi aanbod aan armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Omdat alles handgemaakt is, kan alles dus ook aangepast worden naar wens. Stuur Sophie even een mailtje met je wensen en alles wordt professioneel en snel geregeld.

Waar ik vooral voor gevallen ben is een ketting van verguld goud met een Swarovski hartje eraan. Doordat Sophie gebruik maakt van degelijke materialen en verguld goud krijgt de ketting een luxueuze uitstraling, net zoals de andere juwelen uit haar collecte. En toegegeven, wie houdt er nu niet van een beetje luxe?

Ik kan het alleen maar beamen dat Jewellery by Sophie een geweldig concept is en iedereen die haar webshop bezoekt zal versteld staan van de chique juwelen tegen een fijne prijs.

Ketting Hart Goud Model