Zilveren Relatieringen

Wat is er leuker dan een geweldige vriendschapsring, zodat de hele wereld kan zien hoe blij je met je vriendschap bent? Bij de webshop Jewellery by Sophie kun je hier uitstekend voor terecht. Hier kan je super gave handgemaakte ringen bestellen, naast de Love ring is er bijvoorbeeld ook de Infinity ring, ook een erg mooi exemplaar.

Doordat de meeste sieraden uit deze geweldige webshop handgemaakt zijn, heb je een uniek exemplaar in huis. Van ieder exemplaar is er maar een kleine oplage, hierdoor kan de webshop snel inspringen op de vraag naar bepaalde sieraden. Het geweldige van Jewellery by Sophie is dat je een sieraad ook helemaal naar wens kunt laten maken. Als je bijvoorbeeld in de webshop een armband ziet die je erg mooi vind, maar die net niet het steentje heeft wat jij zoekt, kan dit sieraad voor je op maat gemaakt worden, eenvoudig door te mailen naar de webshop.

De vriendschapsringen en overige sieraden kunnen online besteld worden, ook een handige bijkomstigheid. Aan het uiterlijk van de sieraden is te zien dat ze met liefde ontworpen en gemaakt zijn! Een lust voor het oog en een geweldige aanvulling bij iedere outfit.

 

DSC_0121