Kettingen Online Kopen

Koop kettingen online! Reuze gemakkelijk, gewoon in de webshop van Jewellery by Sophie, een hippe Amsterdamse onderneming waar door ontwerpster Sophie de Regt trendy kettingen worden ontworpen en gemaakt. Elke ketting is handgemaakt en dus uniek!

Kijk eens rond in die leuke webshop van Jewellery by Sophie en ontdek de vele mooie handgemaakte sieraden, niet alleen kettingen, maar ook armbanden, ringen en oorbellen van 925 sterling zilver of verguld goud. Alle sieraden zijn van een bijzonder hoge kwaliteit en perfect afgewerkt. Daar vindt je die leuke ketting voor je vriendin. En als je hem dan net niet helemaal vindt, kun je Jewellery by Sophie vragen jouw eigen ontwerp of die aanpassing die jij wil te maken.

Vergeet vooral niet al die andere mooie sieraden zoals fashion ringen, oorbellen en verguld gouden armbanden te bekijken. Op de foto’s worden deze getoond door de bekende fashion blogger Hashtag by Lily, zoals ook hieronder op de foto. Deze fashion ringen zijn massief 925 sterling zilver en gemaakt in Amsterdam door een Nederlandse Goudsmit. je shopt ze al voor €34,95 op de webshop van Jewellery by Sophie. Kies en bestel simpel online en de door jouw uitgekozen ketting wordt snel bij jou thuisbezorgd.

Jewellery-by-Sophie3