Blog update TMO

Wat ik afgelopen maand heb beleefd voor mijn werk voor Jewellery by Sophie? Ook nu zal ik jullie weer een kijkje achter de schermen geven bij Jewellery by Sophie.

De wintercollectie waar ik zo druk mee bezig ben geweest en waarover ik de vorige keer heb geschreven, ligt ondertussen in de winkels en is natuurlijk te koop in onze webshop.

Afgelopen maand ben ik daar nog druk mee bezig geweest. Zo moesten alle nieuwe producten worden gefotografeerd en op de webshop worden geplaatst. Het grootste deel van de nieuwe collectie staat online, maar we zijn nog bezig met een aantal leuke nieuwe ontwerpen, die later worden gepresenteerd.

Voor de presentatie van de Fall/Winter collectie hebben we een filmpje gemaakt waarin het sfeerbeeld voor de nieuwe collectie duidelijk naar voren komt. Heb jij dit filmpje gezien? Bekijk het filmpje op Facebook: https://www.facebook.com/JewellerybySophie.

De nieuwe collectie brengt ook nieuwe displays met zich mee. Ik wil dat de verkooppunten dezelfde presentatie voor de sieraden gebruiken, waardoor een homogeen beeld ontstaat. De klanten van Jewellery by Sophie moeten de displays kunnen herkennen en koppelen aan het merk. Op de foto de presentatie van Jewellery by Sophie in kledingwinkel Bijvon in Goes.

Na de drukte voor de presentatie van de nieuwe collectie ben ik mij meer gaan focussen op verkooppunten voor Jewellery by Sophie. Ik zoek naar winkels waar de sieraden van Jewellery by Sophie perfect bij passen. Deze winkels benader ik en momenteel ben ik in gesprek met een aantal winkels. Het verkrijgen van nieuwe verkooppunten is nog een hele opgave. De sieraden hebben natuurlijk nog niet heel veel naamsbekendheid, wat het moeilijker maakt. Maar aan de andere kant zijn de sieraden wel weer wat anders dan de sieraden die al op veel plekken wordt verkocht, waardoor wij interessant zijn voor veel winkels.

Regelmatig kloppen bedrijven ook bij ons aan. Zo heeft een kapsalon ons laatst benaderd om verkooppunt te worden. Hier zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. De sieraden zijn dan nu ook te koop in Hairstudio Bonn in Almelo. Wil jij weten waar de sieraden nog meer te koop zijn? Kijk op: http://www.jewellerybysophie.nl/verkooppunten

Ben of ken jij iemand die nog een leuk sieraden merk zoekt voor zijn of haar winkel? Laat het ons weten.

Tot het volgende blog voor TMO!

 

DSC_0045