Lange Gouden Ketting

Jewellery by Sophie, simpele elegantie: Simpel en elegant, werkelijk de meest treffende woorden voor de handgemaakte sieraden van Jewellery by Sophie. Deze webshop biedt echter meer dan enkel sieraden voor betaalbare prijzen, het zijn ├ęchte eye catchers en bovenal musthaves.

Jewellery by Sophie maakt oorbellen, armbanden, kettingen en ringen, in zilver of verguld goud en elk stuk heeft dezelfde hoge kwaliteit en prachtige afwerking met oog voor detail. Doordat alle sieraden volledig handgemaakt zijn vormen ze werkelijk een uniek cadeau voor een geliefde.

Een mooi voorbeeld is de lange gouden ketting ‘Lucky Necklace Long’. Een prachtig verguld gouden sieraad met rode natuurstenen, handmatig in de vorm van een klaver geslepen. Op de webshop staat een voorbeeld van de ketting met rode natuurstenen, maar het is ook zeker mogelijk om de ketting met een andere kleur natuursteen te krijgen. Dat is het unieke van handgemaakte sieraden. Daarnaast is er ook een matching armband in de ‘Lucky’ lijn, de ketting is exclusief verkrijgbaar via de webshop.

Kijk dus gerust even rond op de webshop van Jewellery by Sophie, unieke handgemaakte sieraden voor een vriendelijk prijsje. Het ideale cadeau!

Lucky Necklace Red Schuin