Macarons & Sieraden

Gisteren zijn we aangekomen op onze vakantiebestemming! Vandaag is dan ook onze eerste dag, helaas werden we vanochtend wakker en regende het. Het zal waarschijnlijk de hele dag regenachtig weer zijn, maar nu kan ik mooi werken voor Jewellery by Sophie. Ik check bestellingen, e-mails, social media, enzovoort. Helaas kan ik vandaag geen mooie foto’s maken met de regen.

Ondanks het regenachtige weer is het redelijk warm en draag ik een vrolijke outfit! Ik draag een gele broek met een wit t-shirt en slippers. Verder fleur ik mijn outfit op met mijn vrolijke armbandjes van Jewellery by Sophie. Van neon elastieke armbandjes met een gouden bedeltje, die nog niet online staan, omdat ik deze armbandjes aan het testen ben voor de nieuwe collectie! Tot maar liefst drie ‘Lucky Bracelets’ van Jewellery by Sophie. Ik draag de aqua opaal, roze opaal en bordeaux met een gouden ketting.

In de middag gaan we een stadje bezoeken, omdat het geen weer is om aan het zwembad te liggen. Ik weet van vorig jaar dat er een patisserie is, met de beste macarons! Ik vond deze foto op internet en kan nu al niet meer wachten tot vanmiddag.

 

c59d23e74f942828ac0825a21d4e034d