Perfecte ijscoupes

Vandaag zijn we gezellig naar een stad gegaan om te shoppen! Het weer is helaas nog niet zo mooi als dat het hier vorig jaar was, daarom besluiten we om erop uit te gaan. Aankomende dagen wordt het, als het goed is, stralend weer en dan is er nog genoeg tijd om aan het zwembad te liggen.

Na bijna twee uur rijden komen we aan en stappen we gelijk een aantal erg mooie winkels binnen. Ik bewonder een tas. Naast sieraden heb ik namelijk nog een zwak: tassen. Ik vind bijna alle modellen mooi en kan er geen genoeg van krijgen. Maar ik hou het bij kijken.

We lunchen gezellig op een terrasje en wandelen door de winkelstraten. Ik natuurlijk met mijn polsen vol vrolijke armbandjes van Jewellery by Sophie en ik draag de ‘Gold Baby’ oorbellen. Deze zijn lekker licht, en toch opvallend. Ideaal om een simpele outfit af te maken.

In de middag vinden we het tijd voor een ijsje en laat er nu precies een hele goede ijssalon zijn! Eerst kies je een hoorntje of bakje en grote en daarna kies je de smaken ijs. Het leuke van deze ijssalon is dat je zoveel maken ijs mag kiezen als je zelf wilt! Perfect vind ik, zo kan ik meerdere smaken ijs kiezen zonder een enorme berg ijs te hoeven eten! En de ijscoupes worden ook nog eens super mooi opgemaakt. Deze foto wilde ik jullie dan ook niet ontnemen.

 

Ijs