Online Kettingen

Of je nou op zoek bent naar mooie oorbellen, armbanden, kettingen of ringen bij Jewellery by Sophie kan je terecht voor zeer mooie sieraden. De sieraden van Jewellery by Sophie zijn van zeer goede kwaliteit en handgemaakt. Je kan er goed terecht voor Sterling Zilver maar ook voor sieraden van verguld goud. Je vind hier een enorm ruime keuze die je voor jezelf kunt bestellen, maar wat ook een erg leuk cadeau maakt.

Alle sieraden van Jewellery by Sophie kan je online kopen in de webshop. De webshop is zeer makkelijk in gebruik en maakt gebruik van populaire betaalmethodes. Verzendkosten zijn gratis en meestal gaat je sieraad dezelfde dag nog op de post. Er zijn ook sieraden verkrijgbaar in de webshop die niet Jewellery by Sophie worden gemaakt. Deze zijn ook niet handgemaakt en dus zeer aantrekkelijk geprijsd.

Jewellery by Sophie sieraden zijn stuk voor stuk handgemaakt met stijl en vakmanschap. Ook is er de mogelijkheid iets custom te laten ontwerpen of al een bestaand sieraad aan te laten passen. Als je dit wilt kan je een e-mail sturen naar Jewellery by Sophie.

Home Labels