Vakantie en Werken voor Jewellery by Sophie

Deze zomer werk ik aan de nieuwe wintercollectie. Op vakantie laat ik mij inspireren door van alles en nog wat. Ik ben namelijk wel op vakantie, maar alle werkzaamheden gaan gewoon door. Zelfs op de heenreis werk ik in de auto op mijn laptop. Ondertussen is mijn laptop heel belangrijk geworden, ik kan niet meer zonder.

Op mijn vakantiebestemming is het heerlijk weer en genieten we volop van de zon. Dan is het wel een raar gevoel om met de wintercollectie bezig te zijn. Want op dit moment draag ik nog allemaal gekleurde armbandjes. Ik draag een ‘Lucky Bracelet’ in het zilver in een zomerse kleur. En de bangle armband van Jewellery by Sophie in het goud. Deze draag ik samen met mijn gouden armband en ‘vriendschap bracelet’ van Jewellery by Sophie.

Deze vakantie ga ik zeker genieten, maar ook door met het schrijven van blogteksten. Ik zal jullie op de hoogte houden van wat ik voor Jewellery by Sophie doe en meemaak. Zoals ik dit ook iedere maand doe voor het blog van mijn vorige school: TMO Fashion Management. Iedere maand schrijf ik voor TMO een blog over mijn leven en Jewellery by Sophie. Wil je dit volgen? Kijk dan op social media kanalen van TMO of Jewellery by Sophie.

Ook zal ik deze vakantie veel foto’s maken met mijn nieuwe digitale spiegelreflex camera. Zo kan ik jullie op de hoogte houden met mooie plaatjes op bijvoorbeeld Instagram.

 

DSC08944