Favoriete Beauty Producten en Sieraden

Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete beauty producten voor de zomer. Tijdens mijn opmaaksessie in de morgen gebruik ik graag de ‘Pore Minimizer’ van Dior, een heerlijke primer de je huid fluweel zacht laat aanvoelen. Ook gebruik ik graag de Illusion D’Ombre van Chanel als oogschaduw. De zachte crème-textuur is heerlijk in gebruik en houd de hele dag. Net als vele anderen onder jullie ben ik een groot fan van Chanel producten. Of het nu om hun beauty producten gaat of om hun tassen en accessoires, Chanel weet er iedere keer weer voor te zorgen dat ik verliefd wordt op de producten. Wel blijft het meestal bij ‘window shoppen’.

Bij een avondje weg kies ik voor de parfum ‘Flowerbomb’ van Viktor en Rolf. Een heerlijke explosie van bloemen die je lang blijft ruiken. Bij een heerlijke zomerdag horen natuurlijk ook bijpassende sieraden. De ‘Lucky Bracelet’ met een mooi handgeslepen klavertje van Jewellery by Sophie is een echte musthave. Deze roze steen met het verzilverde kettinkje is één van mijn favorieten op dit moment.

Maar ik ben ook groot fan van de ‘You’re so Lovely’ oorbellen met parel. De naam van deze oorbellen zegt al genoeg en dat is ook precies hoe ik mij voel bij het dragen van deze oorbellen. Shop de sieraden op www.jewellerybysophie.nl

 

Parfum