Mooie Armband

Deze mooie armband is een echte musthave en mijn nieuwe favoriet uit de collectie van Jewellery by Sophie! Jewellery by Sophie is een sieraden merk met handgemaakte sieraden allemaal even mooi. De sieraden worden allemaal gemaakt door mijzelf in Amsterdam. Ik ben 23 jaar oud en heb het sieraden merk een klein jaar geleden opgestart. Nu dat ik ben afgestudeerd aan TMO, fashion management ben ik fulltime bezig met de sieraden.

Het heeft veel tijd gekost om de webshop online te krijgen en alle sieraden mooi te fotograferen. Maar de webshop is nu online en helemaal klaar voor bestellingen! Waneer je iets besteld wordt er geprobeerd de bestelling dezelfde dag nog te verzenden. Je kunt gewoon betalen met IDeal dit is heel gemakkelijk en veilig voor iedereen. Helaas worden er geen meerdere betalingsmethoden gebruikt, maar wil je toch op een andere manier betalen? Dan kun je het Jewellery by Sophie gewoon laten weten door een e-mail te sturen naar: info@jewellerybysophie.nl en dan zoeken we samen naar een gepaste betalingsmethode.

De armband op de foto is ook een handgemaakte armband van een met goud vergulde ketting. De steen in het midden is een natuursteen, genaamd Quartz. De steen is met de hand geslepen tot een klaver. Shop deze beauty online op de webshop!

Klaver Blue Goud