Gouden Dames Armbanden

Deze gouden dames armband is één van mijn favoriete armbanden van Jewellery by Sophie.

Deze handgemaakte armband is van een Europese Design Kwaliteit. De houder met een echte Swarovski steen dient ook als sluiting. De steen schittert mooi in het licht en lijkt soms van kleur te zijn veranderd, door de verschillende inval hoeken van het licht.Deze armband kun je heel goed combineren met andere armbanden.

Ik draag deze ‘bangle’ armband graag met lekker veel vrolijke armbandjes. Het liefst draag ik er twee ‘lucky bracelets’ van Jewellery by Sophie bij in het goud. Deze armbandjes hebben een lief hand geslepen klavertje in het midden. Er zijn maar liefst vijftien leuke kleuren, dus er twee uit kiezen is al moeilijk genoeg. Voor de zomer kies ik de rode en de peach kleurige versie met goud verguld kettinkje. Daarnaast draag ik ook nog mijn horloge. Een gouden Guess horloge. En tot slot aan aantal hand gevlochten armbandjes van touw. Die doen denken aan de vriendschapsarmbandjes. Op deze manier creëer je echt een zomer gevoel en een Ibiza look! Draag er een kanten top bij, ik heb er één met wijd uitlopende mouwen waar ik fan van ben. En draag een spijkershort. Slippers of sleehakken en je bent helemaal summerproof!

Armband Goud schuin kleiner