Armbandjes bij Horloge

Ik draag graag armbandjes bij een horloge. Nu heb ik al de perfecte armbandjes, namelijk de armbandjes van Jewellery by Sophie. Deze handgemaakte armbandjes zijn heel subtiel en daarom voor iedereen een musthave!

De armbandjes zijn gemaakt van goud vergulde ketting en een goud verguld slotje. De klaversteen is een hand geslepen natuursteen, de naam van de steen is Quartz. De armbandjes van Jewellery by Sophie heten de ‘Lucky Bracelets’ omdat ze in de vorm van een klavertje zijn. De armbanden zijn er in maar liefst vijftien geweldige kleuren en zowel in het zilver als in het goud. Hoe kun je ooit een keuze maken? Welke zou jij kiezen? Gelukkig kun je de armbandjes heel goed bij elkaar dragen, dan hoe je maar een selectie te maken uit een aantal armbandjes en wordt je keuze misschien iets makkelijker.

De armbandjes heb ik gekozen, maar nu een horloge. Ik zoek al enige tijd een mooi horloge, het liefst met zilver en goud in de band. Ik wil een wat kleiner horloge en een statenband. Maar deze zoektocht blijkt nog aardig moeilijk te zijn. Ik heb er wel een aantal gezien, maar die zijn helaas ver boven mijn budget. Dus ik blijf nog even zoeken. Gelukkig kan ik al wel de armbandjes dragen!

Klaver Grijs Zilver