Online Sieraden Bestellen

We hebben nieuwe armbanden op de webshop! Deze mooie armbanden zijn van het merk Karma by Aumentum. De armbanden zijn ook met de hand gemaakt en daarom passen ze zo goed op de website van Jewellery by Sophie. De armbanden zijn gemaakt van verfijnde kralen van kristallen en natuurstenen. De armbanden komen uit de XS Collectie van Karma. Een mooie subtiele armband en niet zo groot als de klassieke lijn van Karma. De maat van de armbanden is verstelbaar waardoor hij voor iedereen mooi aansluit.

Daarnaast zijn deze armbanden exclusief of de webshop te verkrijgen, dit betekent dat deze armbanden niet bij een verkooppunt van Jewellery by Sophie te koop zijn.

We verkopen nu drie mooie kleuren. Één armband volledig in natuurtinten, één met natuurtinten een aantal roze kralen en één met natuurtinten en een aantal zwarte kralen. Welke kleur is jouw favoriet? De armband hier afgebeeld is de armband met alleen natuurtinten. De naam van de armband is  Spiral Chinese Whispers. Wat ook leuk is aan deze armbanden: ze kosten slechts €27,50. De armbanden zijn dus een perfect cadeau straks voor Sinterklaas of Kerst! Of natuurlijk gewoon een mooi cadeau voor jezelf. Shop op de website van Jewellery by Sophie: http://www.jewellerybysophie.nl/product/spiral-chinese-whispers/

82227_spiral_chinese_whispers_xs