"/> Kettingen Bestellen – Jewellery by Sophie
GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND EN BELGIË
  • No products in the cart.

Kettingen Bestellen

De mooiste kettingen bestel je snel en eenvoudig in de webshop van Jewellery by Sophie. Deze sierraden zijn ontworpen door de jonge en veelbelovende ontwerpster Sophie de Regt. Ga er eens lekker voor zitten en bekijk in alle rust de actuele collectie op de webshop van Jewellery bij Sophie.

Zoek je een mooie ketting voor jezelf, je vriendin, je moeder of een ander die je dierbaar is? Een sierraad van Sophie is een exclusief en waardevol geschenk. Je hebt de keuze uit vele prachtige modellen. De kettingen zijn vervaardigd van diverse duurzame materialen.

Zo is er volop keus uit kettingen van verguld goud, al dan niet in combinatie met handgeslepen stenen. Het bijzondere van elke ketting is dat deze handmatig is vervaardigd. Elke ketting is daarom uniek. Ondanks dat, zijn de kettingen van verguld goud zeer goed betaalbaar.

Heb je speciale wensen of wil je een ketting aanpassen? Dit is allemaal mogelijk bij Jewellery bij Sophie. Via de webshop kun je gemakkelijk contact opnemen met Jewellery by Sophie. Per ontwerp word er slechts een klein aantal sierraden gemaakt. Je hebt dus een vrij exclusief sierraad in handen waar je jaren plezier van zal beleven.

DSC_0038

WRITTEN BY:

Owner Jewellery by Sophie, 24 years old, fashion and jewellery lover.