Online Armbanden Kopen

Armbanden kun je online kopen op de webshop van Jewellery by Sophie. Voor deze webshop hou ik een blog bij en beschrijf ik vele leuke producten. Vandaag over armbanden.

Op de webshop van Jewellery by Sophie heb je keuze uit vele armbanden. Van armbanden in de kleur goud, zilver of rozé tot leren armbanden. Wat voor armbanden vind jij het leukst?

Ik vind het leuk om verschillende armbanden met elkaar te combineren. Zeker in de zomer doe ik dit graag. Ik draag dan alle kleuren door elkaar heen. Van alle vrolijke kleurtjes krijg ik een zomers gevoel. Alsof ik mij bevind op een zonnig eiland. Terwijl ik eigenlijk in het bewolkte Nederland ben. Op deze foto draag ik ook veel armcandy. Ik draag altijd mijn gouden horloge van Guess en een gouden slavenarmband, die ik op mijn eenentwintigste verjaardag heb gekregen. Daarnaast draag ik een elastiek armbandje in rood met een goud hartje, dit armbandje is ook van Jewellery by Sophie maar staat nog niet online. Verder draag ik twee ‘lucky bracelets’ van Jewellery by Sophie in het goud. Deze met de handgeslepen klaver armbandjes zijn mijn favoriet uit de collectie. Ook draag ik de ‘Diamonds are for everyone’ bangle armband. En twee hand gevlochten armbandjes, deze kun je niet shoppen op de webshop. Maar ben je geïnteresseerd stuur een mailtje!

 

c3