Zilver Sieraden Online

Zilver sieraden koop je online bij Jewellery by Sophie! Jewellery by Sophie is een leuke webshop boordevol met handgemaakte sieraden. Er worden oorbellen, armbanden, kettingen en ringen verkocht. De sieraden worden met de handgemaakt in Amsterdam. Het merk bestaat sinds de zomer van 2013, nog niet zo lang dus, maar heeft al een flinke collectie opgebouwd.

De ringen van Jewellery by Sophie zijn gemaakt door een Nederlandse goudsmid, ook uit Amsterdam trouwens. En de ringen zijn gemaakt van massief 925 sterling zilver. De maat van de ringen is ringmaat 16. De meeste vrouwen passen deze ring wel om één van hun vingers. Zo heb ik hele kleine handen, maar ik pas de ring perfect om mijn middelvinger. Op die manier kan ik de ringen nog combineren met andere ringen voor een leuk effect.

De ringen zijn er in drie modellen. Eén daarvan is zoals hier afgebeeld met een leuk kruisje. Dit model zie je, op dit moment, veel in de modewereld en is daarom een echte musthave. Een ander model is een sterling zilveren ring met een infinity teken, het teken van oneindigheid. Ook een veel gezien teken in de modewereld. Het laatste model is een ring met de tekst ‘love’. Een van mijn favorieten. Welke ring zou jij kiezen?

cross1