Horloge Armbanden

Zoek je armbanden om te dragen naast je horloge? De perfecte armbandjes vind je op de webshop van Jewellery by Sophie! Deze webshop staat boordevol met sieraden die allemaal met de hand zijn gemaakt in Amsterdam. Je vind er oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. Alleen de ringen zijn niet met de hand gemaakt, maar door een goudsmid uit Amsterdam. Deze ringen zijn allemaal honderd procent massief 925 sterling zilver.

Dit armbandje is mijn favoriet voor naast mijn horloge. Ik draag altijd een gouden horloge van Guess, al zou ik graag een nieuw horloge willen. Maar het zoeken naar het perfecte horloge blijkt nog een hele klus. Ik wil een horloge met een stalen band en het liefst een niet te grote klok. Eerst zagen we een hele tijd van die hele grote horloges in het mode beeld, maar nu lijken de horloges weer steeds kleiner te worden. Ook wil ik graag dat het horloge zowel goud kleurig als zilver kleurig is, bijvoorbeeld verwerkt in de band. Dan kan ik het horloge bij al mijn sieraden dragen. Iemand tips waar ik zo ene horloge kan vinden?

Dit armbandje van Jewellery by Sophie zal bij elk horloge mooi staan. Het armbandje is gemaakt van verguld goud en een natuursteen met de hand geslepen tot een klaver. Shop hem online!

Klaver Champagne Goud