Gouden Bedeltjes voor Armband

Hou jij van gouden bedeltjes voor een armband? Deze armband heeft drie mooie bedels. Een hart, een kruis en een anker. De bedels staan samen voor hoop, geloof en liefde. De bedels kunnen verschuiven over het mooie leer. Het leer is namelijk echt leer en met de hand gestikt. De gouden details van deze armband zijn van een Europese Design Kwaliteit.

De armband is ook verkrijgbaar in het zilver. En heb je liever een ander kleur leer? Ook dat kan, de armband is er in maar liefst zes mooie kleuren: zwart, bordeaux rood, karamel, pastel roze, pastel oranje, zoals hier afgebeeld en beige. Genoeg keuze dus! Welke kleur vind jij het mooist? En kies je voor gouden of zilveren details?

Ik vind deze pastel kleur erg mooi met gouden details. Zeker in de zomer draag ik deze armband graag. Draag hem naast je horloge bijvoorbeeld. Ik heb zelf een gouden horloge, waardoor de armband er perfect naast past. Ook draag ik nog een gouden slavenarmband die ik altijd aan heb, dus ook die draag ik erbij. De gouden slavenarmband kreeg ik voor mijn eenentwintigste verjaardag, een traditie in de familie. Met zijn drieën is het een perfecte combinatie.

Leren armband Oranje dubbel