Sieraden Rosé Goud

Bij Jewellery by Sophie koop je mooie sieraden in rosé goud. Deze rosé gouden oorbellen zijn echt mijn favoriet. Alle sieraden van Jewellery by Sophie zijn handgemaakt in Amsterdam.

De oorbellen zijn gemaakt van rosé verguld oorhaken, daarin is een Swarovski steen bevestigd. Deze steen schittert heel mooi in het licht. Het hangt er vanaf hoe het licht in de steen valt en de kleur lijkt anders. Onder de oorhaken hangt een met goud verguld blad in rosé goud. En daaronder hangt een schelp parel. Allemaal mooie materialen die er voor zorgen dat je lang van je sieraden kunt genieten. Deze oorbellen zijn ook te koop in zilver, dan is het blad verzilverd en zijn de oorhaken van rhodium. Alle sieraden zijn trouwens ook nikkel vrij, dus je zult geen allergische reacties krijgen.

Ik draag deze oorbellen heel erg graag. De oorbellen zijn niet heel zwaar, wat fijn is tijdens het dragen. Ik draag deze oorbellen graag met een witte of beige kleurige top, wat mooi staat bij de parels. Bijvoorbeeld een kanten top, zoals hier op de foto. Deze top is helemaal van kant en heeft wijd uitlopende mouwen, ook een echte musthave. Draag het met de oorlellen en een licht kleurige jeans en je ziet er super uit!

Oorbellen in