Leuke Sieraden Online

Leuke sieraden kun je online kopen bij Jewellery by Sophie. Deze foto met vrolijk gekleurde armbandjes geeft je een echt zomergevoel.

De foto is dan ook genomen op het strand in Zeeland met heerlijk weer. We wilden echt dat zomer gevoel bereiken, omdat dit een fotoshoot was voor de zomercollectie van Jewellery by Sophie. We hebben een hele ochtend op het strand gewerkt met verschillende outfits. Allemaal outfits perfect voor een dag heerlijk weer! Bijvoorbeeld deze outfit, een zomers rokje in een zalm kleur en een spijkerjasje. Het jasje van dit moment, zeker in de hele lichte versie zoals wij gebuikt hebben. Andere outfits waren bijvoorbeeld een Ibiza rokje of een hele lange rok. De lange rok kon lekker opwaaien, wat zorgde voor hele mooie foto’s. Er stond namelijk redelijk veel wind. We hebben heel veel foto’s gemaakt en uiteindelijk zoek je de foto’s uit en hebben we er ongeveer vijf gebruikt. Maar dan heb je wel de beste foto’s!

De armbandjes die het model hier draagt, zijn de ‘lucky bracelets’ van Jewellery by Sophie in het zilver en goud. Tegenwoordig mag alles weer door elkaar gedragen worden. Andere armbandjes zijn de leren armbanden met bedels en leren armbanden met touw. Die komen uit Costa Rica, ook handgemaakt. Shop dit alles op de webshop, veel shop plezier!

 

armband2