Zilveren Oorbel

Deze zilveren oorbel is echt een musthave. Het is een elegante lange oorbel. Deze oorbellen zijn van het merk Jewellery by Sophie en je shopt deze beauty’s online. Jewellery by Sophie heeft ook twee verkooppunten in Zeeland. Dus woon je in Zeeland of ben je voor een weekendje lekker in Zeeland bezoek dan één van de verkooppunten. Bijvon is een verkooppunt in Goes, met mooie kleding voor een betaalbare prijs. Kun je mooi deze oorbellen aanschaffen bij de rest van je aankopen. Of ga naar de Woongalerij in Kortgene, een echte lifestyle winkel. Ze verkopen woonartikelen, maar ook wijnen, olies, boeken, en natuurlijk de sieraden van Jewellery by Sophie.

Deze oorbellen zijn gemaakt van sterling zilveren oorhaakjes en een verzilverd kettinkje. Daaronder hangt een mooie druppelvormige edelsteen. De naam van deze steen is Dyed Jade. De oorbellen zijn er ook in de kleur goud dan zijn de oorbellen gemaakt van verguld goud. En er zijn veel kleuren edelstenen waaruit je kunt kiezen bij Jewellery by Sophie. Weet jij al welke kleur jouw favoriet is?

Ik vind deze rode met zilver een perfecte combinatie. Je kunt ze heel gemakkelijk casual dragen, ook omdat de oorbellen zo lekker licht in gewicht zijn. Maar ze zijn ook perfect voor een avondje chic.

Oorbellen lang Rood Zilver