Goud Ketting Kopen

Wil je een ketting in goud kopen? Doe dat dan bij de webshop van Jewelley by Sophie. Jewellery by Sophie zijn handgemaakte sieraden uit Amsterdam.

Ze hebben verschillende subtiele kettingen in goud of zilver. De gouden kettingen zijn gemaakt van verguld goud en de zilveren kettingen zijn verzilverd. Jewellery by Sophie heeft verschillende modellen kettingen. Zo heeft zij een ketting met het populaire wishbone teken, zoals hier op de foto. De wishbone ketting is al bij vele beroemdheden gespot, bijvoorbeeld bij Reese Witherspoon en Jennifer Aniston. Wil jij ook zo een leuke ketting? Shop hem snel online bij www.jewellerybysophie.nl. Of wil je liever een ketting met een veer bedel, de veertjes hebben wij ook al een aantal keer gespot. Afdrukken van veren zien wij ook in de woonmode en in de kleding branche, bijvoorbeeld een t-shirt met een veer afdruk. Daarnaast heeft Jewellery by Sophie ook een model ketting met een sterretje, heel subtiel en zeer geschikt om iedere dag te dragen. Het sterretje is gemaakt van verguld goud of sterling zilver met kristal steentjes.

Er worden mooie materialen gebruikt bij Jewellery by Sophie. Sinds kort worden er ook Swarovski Elements gebruikt, er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan een ketting met Swarovski hart. Kun jij ook niet wachten tot die online komt?

 

kettingen