Online Oorbellen Shop

De webshop van Jewellery by Sophie is een webshop boordevol met mooie handgemaakte sieraden. In deze webshop vind je sieraden van het merk Jewellery by Sophie, dit merk uit Amsterdam maakt alle sieraden met de hand. De sieraden worden gemaakt van mooie materialen, voorbeelden hiervan zijn verguld goud, verguld rosé goud, sterling zilver, witte rhodium, natuurstenen en zoetwaterparels.

Naast het merk Jewellery by Sophie worden er op deze webshop ook aan aantal andere merken sieraden verkocht. Zoals het sieraden merk Biba. Dit sieraden merk is niet met de handgemaakt, maar heeft wel een heel leuk prijsje. Jewellery by Sophie is een officieel verkooppunt van het merk Biba. Deze mooie oorbellen van Biba zijn bij Jewellery by Sophie exclusief op de webshop te verkrijgen. De oorbellen zijn volledig bezet met Swarovski steentjes in verschillende kleuren. De oorbellen zijn in nog twee andere kleuren verkrijgbaar. In het rood met zacht oranje en roze of in het zwart met grijs. De oorbellen hebben een leuk prijsje, namelijk €21,95.

Nog iets leuks: tot en met 12 oktober worden je sieraden gratis verzonden! Gebruik de couponcode GCOKT14 bij het afrekenen en de verzendkosten worden eraf gehaald. Enjoy!

Biba Oorbellen Bruin