Gouden Ketting Hart

Deze ketting met hartje is van Jewellery by Sophie. Dit sieraden merk uit Amsterdam verkoopt handgemaakte sieraden. Het merk werkt met mooie materialen. Voorbeelden hiervan zijn sieraden van verguld goud, sterling zilver, sieraden met edelstenen, zoetwaterparels, enzovoorts.

Ook deze ketting is gemaakt van mooie materialen. De schakelketting is gemaakt van verguld goud. Het hartje is van kristal van het merk Jewellery by Sophie. Wil jij de ketting liever in het zilver? Dat kan ook! Dan is de schakelketting verzilverd. Dit betekend dat er een laagje goud of zilver over heen zit. Hierdoor blijven de sieraden lang mooi en kun je er lang van genieten. De prijs van deze ‘You stole my Heart’ ketting is €49,95.

Deze ketting kun je zowel casual als chic dragen. Draag hem casual met een t-shirt, een stoere jeans en een stel goede gympen. Chic kun je deze ketting combineren met een mooie jurk en een stel hakken. Ik ben fan van een zwarte kanten jurk met beige punt hakken. Rode lipstick en je ziet er geweldig uit! Werkt altijd, een feestje, etentje, maakt niet uit.

Shop deze ketting online op www.jewellerybysophie.nl of shop hem in één van de verkooppunten.

 

Swarovski hart Zoom copy