Vergulde Sieraden

Vergulde sieraden, die ook nog eens met de handgemaakt zijn shop je op de webshop van Jewellery by Sophie! Dit sieraden merk uit Amsterdam heeft een mooie webshop waarop sieraden worden verkocht.

Het merk staat voor unieke handgemaakte sieraden. In de sieraden van Jewellery by Sophie wordt stijl en vakmanschap gecombineerd.  De collectie van Jewellery by Sophie wordt met veel zorg samengesteld aansluitend bij de stijl van het merk.

Voor de sieraden van Jewellery by Sophie worden alleen de beste materialen gebruikt, wat zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit. Jewellery by Sophie werkt veel met verguld goud, verguld rosé, sterling zilver, zoetwaterparels en edelstenen. De sieraden van Jewellery by Sophie zijn altijd nikkel vrij.

De ontwerpster van de sieraden is de 23 jarige Sophie de Regt. Sophie heeft altijd al een grote passie gehad voor sieraden, wat tot uitdrukking komt in haar eigen lijn: Jewellery by Sophie. Door de juiste kleuren te combineren met mooie materialen creëert zij sieraden met een luxe uitstraling. 

Op de webshop van Jewellery by Sophie worden naast de sieraden van het merk Jewellery by Sophie, ook andere merken sieraden aangeboden. Deze sieraden zijn niet met de handgemaakt en niet altijd van dezelfde materialen gemaakt als de sieraden van Jewellery by Sophie. Maar hierdoor zijn deze sieraden wel leuk geprijsd!

 

DSC_0149