City Trip Sieraden

Voor een citytripje neem ik graag één van de boekjes mee uit de ‘Louis Vuitton City Guide’. Dit is een mooie box met boekjes over verschillende steden, vol met goede tips voor bezienswaardigheden, restaurants, winkels, enzovoorts. Ik ben altijd een groot fan van citytrips. Als ik met mijn familie een citytrip ga maken, maken we altijd een mooie combinatie van bezienswaardigheden, lekkere restaurants en wat winkelen. Het maakt niet uit naar welke ‘city’ we gaan, het is altijd een geslaagde break.

Wat ik ook altijd bij mij heb, zijn de visitekaartjes van Jewellery by Sophie. Ik krijg geregeld mensen die vragen waar de sieraden vandaan komen en dan is het natuurlijk leuk om te kunnen vertellen dat ik de sieraden zelf maak. De ‘You’re so Lovely’ oorbellen van rosé goud draag ik graag. De oorbellen zijn echte klassiekers die zowel overdag als in de avond perfect zijn. De armband ‘Diamonds are for Everyone’ van verguld rosé goud past erg goed bij de oorbellen. Bij de armband wordt namelijk dezelfde Swarovski steen gebruikt als bij de oorbellen. Ik hou ervan om veel verschillende armbanden bij elkaar te dragen en daar is deze armband erg geschikt voor.

 

Map

 

 

 

2 replies on “City Trip Sieraden”

Comments are closed