Verkoop Sieraden

Deze ketting is mijn nieuwe favoriete sierraad. De webshop van Jewellery by Sophie verkoop hele mooie sieraden. Deze lange ketting met klavertjes is een echte musthave en kan het hele jaar door heel mooi worden gecombineerd.

De ketting is gemaakt van een goud vergulde schakel ketting met natuurstenen. De naam van de steen is Quartz. De stenen zijn met de hand geslepen tot klavertjes. Daarom is de naam van de ketting ook de ‘lucky necklace’. In de ketting zitten mar liefst tien klavers verwerkt in twee maten. De stenen zijn tien en twaalf centimeter breed. De totale lengte van de ketting is 105 centimeter lang. Een geschikte lengte voor iedereen. De ketting kost €99,95, maar dan heb je wel een met de hand gemaakte originele ketting. Je zult niet snel iemand tegen komen met dezelfde ketting. Dat geldt voor alle sieraden van het merk Jewellery by Sophie, het zijn hele unieke stukken.

Wil je ook een bijpassend armbandje bij de ketting? Geen probleem, die kun je ook shoppen bij Jewellery by Sophie, de ‘lucky bracelet’. En wil je zowel de ketting als het armbandje liever in het zilver, dat kan ook. Je kunt altijd een mail sturen naar info@jewellerybysophie.nl en dan worden de sieraden speciaal voor u gemaakt, zonder bijkomende kosten.

Lange ketting goud zwart