Gouden Sieraden online Kopen

Gouden sieraden online kopen? Dat kan bij Jewellery by Sophie! En niet zomaar sieraden, allemaal handgemaakte sieraden. De sieraden komen uit Nederland en worden allemaal met de handgemaakt. Je kunt er terecht voor oorbellen, armbanden, kettingen en ringen.

Op de website worden vele subtiele sieraden, maar ook echte eyecathers verkocht. Van de populaire ‘lucky bracelet’, een subtiel gouden of zilveren armbandje met een klaver steentje in het midden tot grote gouden oorbellen. Alle producten worden eerst getest voordat ze online komen. Zo zijn de grootste oorbellen, bijvoorbeeld ook de lichte oorbellen wat zorgt voor een hoog draag comfort. Je kunt er gewoon een hele avond mee dansen, zonder dat je het gevoel hebt dat je gaatjes uitscheuren.

Wil jij een sierraad speciaal voor jou laten maken? Ook dat kan! Je kunt een bestaand sieraad van de collectie van Jewellery by Sophie aanpassen, bijvoorbeeld oorbellen korter laten maken of een ketting juist langer. Maar je kunt ook een sierraad helemaal custom made laten maken. Heb jij een jurkje waarbij je een speciaal sierraad zou willen dragen? Dan kun je je wensen aan Jewellery by Sophie doorgeven en in overleg wordt er dan een ontwerp gemaakt. Ideaal! Voor iedereen is er dan ook wel wat te vinden op de webshop.

 

c1