Online Ringen Bestellen

Online ringen bestellen kun je op de webshop van Jewellery by Sophie. Jewellery by Sophie heeft op dit moment drie mooie zilveren ringen in de collectie. Alle drie de ringen zijn gemaakt van honderd procent massief 925 sterling zilver. Hierdoor zullen de ringen lang mooi blijven. De ringen zijn gemaakt in Amsterdam door een goudsmid. Op de ringen na, want die zijn gemaakt door een gespecialiseerde vakman, zijn alle sieraden van Jewellery by Sophie in Nederland met de handgemaakt. Dit maakt de sieraden zo bijzonder. Hierdoor zijn de sieraden ook heel exclusief. Bij deze sieraden zul je niet snel hebben dat iemand op een feestje met dezelfde statement oorbellen loopt als jij. Altijd weer een pijnlijk moment voor beiden dragers.

Ondertussen worden de sieraden in drie winkels verkocht, alle drie de winkel zijn gevestigd in Zeeland. Maar geen van de winkel heeft dezelfde collectie. Ook hierdoor blijft het merk exclusief.

Deze cross ring is één van mijn favorieten uit de collectie. Binnen de ringen zijn er drie hippe modellen. Deze met het kruis, een model ring dat veel is gezien in de modewereld. Een ander model is de ring met het infinity teken, ook een veel geziene teken in de modewereld. Het laatste model is een ring met de tekst ‘love’. Welke ring zou jij kiezen?

cross1