Dun Gouden Ketting

Deze dunne gouden ketting met wishbone is van het merk Jewellery by Sophie. De subtiele ketting met wishbone teken is een musthave voor iedereen. Juist omdat de ketting zo subtiel is kun je hem dagelijks dragen. Het wishbone teken is een teken dat veel wordt gezien in de modewereld. Een ketting met wishbone is bijvoorbeeld gezien bij Jennifer Aniston en vele andere beroemdheden in zowel Nederland als over de hele wereld.

Deze ketting is gemaakt van een met goud vergulde dunne schakelketting. Daaraan hangt de bedel met wishbone van een Europese Design Kwaliteit. De ketting heeft aan de achterkant drie kleine ringetjes waaraan de ketting met het slotje kan worden vastgezet, hierdoor past de ketting voor iedereen. Het karabijn slotje is overigens ook van goud verguld.

Wil je deze ketting liever in het zilver? Dat kan ook! De zilveren en de gouden versie van deze ketting zitten in de collectie van Jewellery by Sophie. De sieraden kun je gemakkelijk online kopen, maar ook in een van de verkooppunten. Ben je specifiek opzoek naar bijvoorbeeld deze ketting, dan kun je beter eerst even bellen naar een van de winkel die de sieraden verkopen, want alle winkel hebben een ander deel van de collectie.

 

dWishbone Goudjpg