Zilveren Dames Ringen

Zilveren dames ringen koop je op de webshop van Jewellery by Sophie. De webshop staat voor handgemaakte sieraden uit Amsterdam. Op de webshop koop je oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. De ringen zijn gemaakt door een Nederlandse goudsmid, want echte zilveren ringen kun je niet zomaar zelf maken als je geen goudsmid bent.

Jewellery by Sophie heeft in overleg met een goudsmid drie modellen laten maken. Eén daarvan is hieronder afgebeeld. Ik draag op de foto de ‘love’ ring, mijn favoriet. Maar ik moet zeggen, de andere twee modellen zijn ook geweldig en eigenlijk zijn ze alle drie echte musthaves. Een ander model is een ring met een infinity teken, het teken voor oneindigheid en veel gezien in de mode wereld. En dan is er nog een ring met een kruis.

De ringen zijn gemaakt van honderd procent sterling zilver. En zullen dus lang mooi blijven. Er worden veel van dit soort dingen gespot op het internet, maar vrijwel niet in echt zilver. Ik ben altijd van mening dat je dan beter iets meer geld uit kunt geven en dan heb je wel iets wat lang mee gaat. Want een ring die na een week verkleurd is, is ook niks waard.

Succes met kiezen!

 

Love ring